Referenties

Sebastiaan, hardloper:
 
´De trainingen van Frans, in combinatie met een gepersonaliseerd schema, zijn een aanrader voor iedere beginnende en ervaren loper. In de training heeft Frans persoonlijke aandacht voor zijn pupillen. Ik samenspraak worden doelen gesteld en de weg er naartoe wordt uitgestippeld in een trainingschema dat volledig is afgestemd op de capaciteiten, beschikbare tijd en wensen van de loper.
 
De aanpak van Frans is ideaal voor iedereen die naar een bepaald doel werkt, of het nu een PR is op een bepaalde afstand, of gewoon fitter worden. Voor mij hebben de trainingen aantoonbaar resultaat opgeleverd. In pakweg 3 maanden is mijn PR op 5k meer dan een minuut sneller en mijn PR op de 10k zelfs 3 minuten. Momenteel staan we aan de start van een nieuw schema richting halve marathon, om ook daar een nieuw PR neer te zetten.
 
Tot slot is Frans een ontzettend sympathieke en gezellige trainer! Hij weet iedereen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en kan door zijn ruime ervaring goed uitleggen en vertellen.´
Scroll naar boven